Experienţa vastă şi calificările în domeniu. Cartea noastră de vizită.

Despre Alpin Red

Înfiinţată printre primele companii de prestări servicii în domeniul alpinismului utilitar de pe piaţa românească, compania Alpin Red s-a remarcat în scurt timp în acest domeniu, prin servicii de cea mai bună calitate. Experienţa acumulată de-a lungul timpului s-a materializat prin creşterea continuă a numărului de clienţi şi a gamei de servicii oferite.

Echipa Alpin Red se remarcă prin calificările obţinute în meseria de alpinism utilitar şi prin colaborarea cu numeroşi specialişti cu o vastă experienţă în domeniul construcţiilor. De asemeni, prin departamentul de logistică al companiei, avem posibilitatea de a onora mai multe lucrări simultan, la nivel naţional.

Compania foloseşte în lucrările sale numai echipamente de lucru furnizate de producători autorizaţi în domeniu, aprobate de normele europene în vigoare şi însoţite de certificate de conformitate. Toată gama de echipamente folosite, sculele, sistemele de vopsit, precum şi accesoriile au o performanţă ridicată, ceea ce permite realizarea unor lucrări de mare amploare, la standarde ridicate de calitate.